سوله, مقالات

هزینه ساخت سوله 1000 متری چقدر است؟

هزینه ساخت سوله 1000 متری

هزینه ساخت سوله 1000 متری

دانستن هزینه ساخت سوله ۱۰۰۰ متری یکی از مواردی است که بسیاری از کارفرمایان به دنبال آن هستند. پاسخ به این سوال که هزینه ساخت سوله ۱۰۰۰ متری چقدر است، به پارامترهای مختلفی بستگی دارد. زیرا اندازه و مواد مورد استفاده برای ساخت آن‌ها متفاوت است.

سوله دارای انواع مختلفی است که برای کاربردهای مختلفی استفاده می‌شود. سوله صنعتی، گاوداری، مرغداری، کارگاهی و … از جمله انواع آن است. بر اساس قیمت آهن، مواد مورد استفاده، مساحت و محل ساخت هزینه ساخت سوله ۱۰۰۰ متری متفاوت خواهد بود.

محاسبه هزینه سوله به ازای متر مربع

به طور متوسط هزینه سوله به پارامترهای زیر بستگی دارد:

نوع کاربری: بر اساس نوع کاربرد سوله و نوع استفاده، قیمت آن متفاوت خواهد بود.

مواد مورد استفاده: موادی که برای ساخت سقف، دیوارها و … استفاده می‌شود، می‌تواند بر اساس سفارش مشتری متفاوت باشد.

محل ساخت: هرچه محل ساخت دورتر باشد، هزینه حمل و نقل و در نتیجه هزینه سوله بیشتر خواهد شد.

متراژ سوله: هرچه متراژ سوله بیشتر باشد، هزینه ساخت و میزان مواد مصرفی نیز بیشتر خواهد بود.

محاسبه هزینه ساخت سوله ۱۰۰۰ متری

محاسبه هزینه توسط کارشناس انجام می‌شود. از همین رو باید اطلاعات لازم در اختیار او قرار گیرد. در نخستین مرحله باید محل ساخت سوله فضای لازم را برای قرار گرفتن جرثقیل داشته باشد. در مرحله دوم ارتفاع و مساحت سوله مورد نظر است و در آخر باید نوع و کیفیت مواد مصرفی تعیین گردد. بر این اساس قیمت هر مترمربع تعیین می‌گردد.

در صورتی که بخواهید قیمت هر متر مربع را برای ساخت سوله به صورت دقیق‌تر محاسبه کنید، باید نقشه آن طراحی شده باشد. اگر نقشه از قبل طراحی شده ندارید، می‌توانید از کارشناسان متخصص در این حوزه کمک بگیرید.

هزینه ساخت سوله 1000 متری

قیمت سوله

همانطور که گفته شد پارامترهای مختلفی بر قیمت سوله تاثیرگذار هستند. مهمترین عامل تیم مناسب و کارشناسان حرفه‌ای و متخصص در این حوزه است. کارشناسان حرفه‌ای قادر هستند که زمان تحویل را تعیین کرده و خدمات باکیفیتی ارائه نمایند.

قیمت ارز، آهن و فولاد نیز می‌توانند قیمت سوله را تحت تاثیر قرار دهند. از همین رو برخی افراد ترجیح می‌دهند که از سوله دست دوم استفاده نمایند.

ساخت سوله به چه صورت انجام می‌شود؟

برای ساخت سوله و یا سالن‌های صنعتی باید از ابعاد متغیر استفاده نمود. از همین رو وزن و ابعاد آن‌ها متفاوت است و به راحتی قابل جا به کردن نیستند. از همین رو برای جا یه جایی آن‌ها از جرثقیل ثابت یا متحرک استفاده می‌کنند. مواد مورد استفاده و نوع ساختار آن‌ها به گونه ‌ای است که در برابر وزش باد، بارش باران و برف بیشترین طول عمر را دارند. البته باید گفت که مواد مورد استفاده برای ساخت سوله بر اساس شرایط آب و هوایی متفاوت است. دیوار سوله در مکان‌هایی که بارش باران و رطوبت زیاد است، به گونه‌ای انتخاب می‌شود که آب به راحتی به درون آن نفوذ نکند.

نکات مهم در رابطه با ساخت سوله

برای محاسبه دقیق هزینه ساخت سوله باید تمامی جوانب از جمله نوع نقشه، فضای لازم برای نصب جرثقیل، زیرسازی و … در نظر گرفته شود. در صورتی که استانداردهای لازم رعایت نشوند، با مشکلاتی در حین ساخت سوله مواجه خواهید شد.

صنایع فلزی دیاکو با هدف ارایه خدمات، سازه‌های صنعتی، سازه‌های فلزی، اسكلت فلزی، ساخت عرشه فولادی، سازه‌های فلزی سوله، اسكلت فلزی كارخانجات، طراحی سازه‌های فلزی، نصب سازه، سازه فلزی جوشی، سازه فلزی پيچ و مهره‌ای، سازه‌های فولادی، سازه‌های عرشه فولادی علاقه‌مند به جلب و افزایش رضایت مشتریان از طریق شناسائی و پاسخگوئی نیازها و تحویل به موقع پروژه‌ها با رعایت الزامات قانونی در جهت تحقق اهداف نظام فنی و اجرائی کشور است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *