سوله, مقالات

صفر تا صد ساخت سوله مرغداری

ساخت سوله مرغداری

بررسی صفر تا صد ساخت سوله مرغداری

ساخت سوله مرغداری نیازمند دانستن نکات و موارد مختص آن و شناخت بهترین شرکت ساخت سوله است . این سوله‌ها که برای نگهداری مرغ‌ها استفاده می‌شوند، در سلامت انها بسیار تاثیرگذار هستند.

علت اهمیت ساخت سوله مرغداری

ساخت سوله مرغداری از ساختن سوله عادی خطرات بیشتری دارد و باید دقت بیشتری کرد تا مطمئن شد درست ساخته شده است. به هر حال، این ساختاری است که برای سال‌های آینده مرغ‌های شما را در خود جای می‌دهد.

 یک سوله خوش ساخت از آنها در برابر بیماری، شکارچیان، ناراحتی و استرس عمومی محافظت می‌کند. مراقبت و احتیاط باید دو عامل مهم در این فرآیند باشد. دو بار انجام دادن یک کار بیشتر از انجام صحیح آن زمان می‌برد. بنابراین باید در زمان ساخت سوله مرغداری نکات مهم را رعایت نمایید.

مراحل زیر به شما کمک می‌کند تا با روشی بهینه و عملی با این فرآیند مقابله کنید. شما باید یک سوله محکم و مطمئن داشته باشید که در کمترین زمان ممکن برای نگهداری مرغ‌های سالم و شاد آماده باشد.

علت اهمیت ساخت سوله مرغداری

  1. نیازهای خود را تعیین کنید.

دانستن اینکه شما و مرغ‌هایتان از قفس چه می‌خواهید بسیار مهم است. آیا جوجه‌هایی را خریداری می‌کنید که می‌توانند با فضای نسبتاً کمی از زمین سر کنند اما به فضای عمودی بیشتری نیاز دارند؟ آیا برای خنک کردن یک نژاد مستعد گرمازدگی به تهویه اضافی نیاز دارید؟ برای دسترسی به قفس برای تمیز کردن و نگهداری به چه چیزی نیاز دارید؟ ابتدا این موارد را مشخص کنید تا بتوانید تشخیص دهید که ساخت سوله مرغداری شما باید چه ویژگی داشته باشد.

  1. طرح مناسب را انتخاب کنید.

اینکه کدام طرح سوله برای شما مناسب است به نوع جوجه و منطقه شما و بسیاری دیگر از نگرانی‌های فردی بستگی دارد. خوشبختانه، بسیاری از طرح‌های مرغداری به صورت رایگان در دسترس هستند، بنابراین می‌توانید هر تعداد از آن‌ها را که نیاز دارید مرور کنید تا زمانی که طرح مناسب را برای خود و مرغ‌هایتان پیدا کنید.

  1. مواد خود را پیدا کنید.

اگر در حال ساختن سوله خود هستید، باید ببینید می‌خواهید از چه موادی برای سوله مرغداری خود استفاده کنید. اکثر مردم در زمان استفاده از الوارهای تخت برای دوام بخشیدن، آنها را با مواد شیمیایی سمی مانند آرسنیک و ترکیبات مس نیز پر می‌کند، که در طول سال‌ها می‌تواند به داخل خاک نفوذ کند و به مرغ‌های شما آسیب برساند. به جای آن از چوب سخت گرمسیری یا چوب نرم و یا بعضا فولاد استفاده نمایید.

  1. مکان خود را انتخاب کنید.

بر اساس محل نصب، طرح سوله را انتخاب کنید. برخی مقررات، مانند دسترسی و رعایت مقررات محلی ، از مکانی به مکان دیگر متفاوت است، اما بسیاری از آنها جهانی هستند. شما می‌خواهید قفسه‌تان روی زمین محکم و هموار با ارتفاع ایده‌آل ساخته شود که آن را از سیل و رطوبت دور نگه دارد. اگر می‌توانید، آن را با پنجره‌های رو به سمت جنوب بسازید، که به مرغ‌ها اجازه می‌دهد در زمستان آفتاب بگیرند و در تابستان از گرما در امان باشند.

مکان مناسب برای سوله مرغداری

 

  1. منطقه را آماده کنید.

بررسی کنید که آیا گیاهانی در داخل یا اطراف محل سوله وجود دارند که سمی بوده و یا سلامت مرغ‌ها را تحت تاثیر قرار دهد. اگر هستند، آنها را از بین برده و مراقب باشید که دوباره ظاهر نشوند. باغ‌ها، جاده‌ها یا حیاط‌های همسایه‌ای را که نمی‌خواهید مرغ‌ها به آن دسترسی داشته باشید، حصار بکشید.

  1. قاب سوله را بسازید.

خوشبختانه این کار مانند هر پروژه ساختمانی ساده است. همچنین ستون فقرات سوله شما است و یک قاب معیوب می‌تواند قدرت کل پروژه را تضعیف کند. اگر جایی برای کمی دقت و توجه بیشتر به جزئیات وجود دارد، اینجاست، زیرا اشتباهات در قاب قابل رفع نیستند.

۷. دریچه‌های هوا را در نظر بگیرید.

تهویه مناسب یکی از مهمترین عناصر ساخت سوله مرغداری است، زیرا به خنک نگه داشتن مرغ‌ها و همچنین محافظت از آنها در برابر بیماری کمک می‌کند. جوجه‌ها بسیار مستعد ابتلا به عفونت‌های تنفسی مانند کوریزا و بیماری نیوکاسل هستند که می‌توانند راحت‌تر در فضاهای بدون تهویه پخش شوند و تهویه هوا نیز به پاک کردن رطوبت و گرد و غبار که می‌تواند پرندگان شما را بیمار کند، کمک می‌کند.

ساده‌ترین راه برای افزودن دریچه‌ها این است که دو دریچه را در دیوارهای مقابل برش دهید، زیر سقف اما بالای نشیمنگاه‌ها. این‌ها در تمام طول سال بدون ایجاد انجماد مستقیم روی مرغ‌های شما باز می‌مانند. شما باید دریچه‌های دیگری را با قابلیت بسته شدن در سرتاسر قفس اضافه کنید تا به خنک شدن مرغ‌ها در ماه‌های تابستان کمک کند.

حدیدکاران ایران زیر مجموعه شرکت صنایع فلزی دیاکو می باشد و کلیه فعالیت های اجرایی حدیدکاران ایران تحت نظارت شرکت صنایع فلزی دیاکو انجام می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *